joi, 29 octombrie 2015

de ce laptisorul de matca de la forever living si nu de la tarabe

"Lăptișorul de matcă este singura sursă naturală de ACETILCOLINA, mediator în procesul de transmitere a influxului nervos.

 

Ce contine laptisorul de matca compozitia

Laptisorul de matca este unica sursa de Acid 10 HDA (substanță activă cu efect antibacterian, antifungic și antiviral) care mărește rezistența organismului .
Conține toată paleta de aminoacizi esențiali (18 la numar) care nu pot fi sintetizați de organism. Este numărul 1 de acid pantotenic sinteza coenzimei A..." De multi ani cunosc efectele benefice ale laptisorului de matca si am recomandat  cu mare respect la prezentarile noastre,insa, a vorbi despre ceva in cunostinta de cauza este una si a participa la propriu la miracolul produs de acest produs este altceva.
Pe scurt :Apelez in primul rand la parinti care au copii prematuri. Incepand de la 4 luni,cu mare incredere le puteti  administra si copiilor dv. zilnic o 1/2 de pastila Royal Jelly de la Forever living.
Laptisorul de matca harana reginei albinelor sursa excelenta de

Pot administra si copii laptisorul de matca?!

Toti copii sensibili la infectii,cu lipsa de pofta de mancare sau cu probleme minore de sanatate ar trebui sa introduca in meniu zilnic o 1/2 sau maxim 1 buc. Royal Jelly de la Forever.Rezultatele sunt fantastice si daca ma intrebati de efecte secundare,pot sa va asigur ca sunt...dar...doar benefice.

De ce Produsul Forever Royal Jelly si nu de ex. laptisor crud ?

 1. Calitatiile acestui produs de exceptie se mentine doar la frigider PE TOT LANTUL DE DISTRIBUTIE... ??????? In cazul in care nu sunt respectate normele poate deveni  periculos.
 2.Administrarea dupa metode traditionale ,cu lingura lingurita nu sunt sigure.Trebuie mentinut, ca laptisorul de matca contine si fitoestrogeni ,cauza pentru care doza extra mica furnizat in tabletele Forever este cea mai ideala.
3.Piata "libera" este inundat de Laptisor de matca. Recoltarea necesita o pregatire speciala si numai in cazul stupurilor  de dimensiuni extra mari se pot obtine la ordinea gramelor. Foreverul are zeci de mii de hectare in desert si este cel mai mare distribuitor de produse apicole din lume.
Si nu in ultimul rand,plantatiile sunt in desert....cat se poate de ecologic.

Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie la nr. de telefon :    
0744 298 921 sau 0744 642 577

Mereu spun ca "Lucrurile mici fac diferenta " si cred cu tarie ca am dreptate. 
Eva.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu