duminică, 15 martie 2015

După 9 zile am pierdut 4 kg cu Forever C9 Clean9 Diana dupa 9 zile -2,2 kg

După 9 zile am pierdut 4 kg cu Forever C9 Clean9 Diana dupa 9 zile -2,2 kg


Doua experiente cu produsele Forever, vecea si noul pachet Clean9 si C9 pentru detoxifiere si slabire.
La scurt timp după lansarea programului F.I.T. în România, şi implicit a noilor pachete C9, F1 şi F2, au pornit la drum cu dorinţa şi curajul de a câştiga, înainte de toate, un stil de viaţă sănătos… Forever.
Au început în forţă competiţia FOREVER F.I.T. cu programul C9, care este considerat cel mai radical dintre cele trei, iar noi am fost curioşi să aflăm cum au făcut faţă celor nouă zile de transformare totală. Iată impresiile, rezultatele cu care au terminat prima etapă a concursului, principalele momente de cumpănă prin care au trecut, dar şi unde sau în ce şi-au găsit sursele de motivaţie şi voinţa de a merge mai departe.

Cu forever C9 după cele 9 zile am pierdut 4 kg, în talie am ajuns de la 97 cm la 92 cm, în şolduri de la 103 cm la 97 cm


„De 15 ani sunt consumator fidel al produselor Forever, iar în acest interval am consumat multe produse. Drept urmare, pot spune că am o stare generală şi de sănătate bună, dar după programul C9 mă simt extraordinar.

Am mult mai multă energie, ma simt mult mai uşor, mă mişc mult mai dinamic, efectiv am un corp nou. Însă lucrurile nu au stat mereu asa.
Sunt un mare pofticios, un gurmand, şi înainte nu ţineam cont de nimic. Mâncam cele trei mese pe zi pe care le pregătea soţia mea, Ildikó, foarte gustoase, dacă îmi era foame înainte de culcare, chiar dacă era uneori ora 1 noaptea, mâncam, între mese ciuguleam, dacă era posibil ceva dulce, şi consumam minim 3 cafele pe zi. Aşa că cea mai mare provocare pentru mine a fost să nu mănânc nimic în primele 2 zile ale programului C9 şi trebuie să recunosc că nu a fost uşor.
După cea de-a doua zi visam că mănânc din belşug, dar cred că a meritat. Am respectat strict programul, fac mişcare zilnic (flotări, abdomene, alergat etc.) minim o oră, am planificat pentru fiecare zi, pe lângă activităţile Forever, tot feluri de lucruri, ca să nu am timp nici măcar să mă gândesc la mâncare. Într-adevăr necesită disciplină şi perseverenţă.
Din a 3-a – a 4-a zi totul a devenit o rutină, nu mai simţeam nici pofta de cafea. Consider că cel mai important lucru este să ştim ce vrem să obţinem, care este scopul pentru care suntem dispuşi să părăsim zona de confort.

Scopul meu este să-mi detoxific organismul şi să-mi remodelez corpulaşa că voi continua până voi obţine rezultatul dorit, minim încă 60 de zile, cu programele F1 şi F2.

După cele 9 zile am pierdut 4 kg, în talie am ajuns de la 97 cm la 92 cm, în şolduri de la 103 cm la 97 cm şi la piept, datorită exerciţiilor, de la 100 cm la 103 cm. Şi este doar începutul, remodelarea de acum începe, dar deja pot să afirm că mă simt mai bine şi în curând voi arăta mai bine.” B.David, Manager


Diana a slabit -2,2 kg in 9 zile cu Forever C9 Clean9

Program complex de detoxiefere, slabire si sfaturi de la Forever C9Forever C9 sau Forever Clean 9 este un pachet conceput pentru cei care doresc un program complex de detoxifiere, energizare, scadere in greutate dar si sfaturi si excercitii corercte pentru aceasta perioada si dupa perioada curei.
In aceste 2 artilcole puteti citi despre experienta celor care au slabit in 9 zile cu programul Clean9 C9, povestite de 3 persoane diferite, cum este cura cu aloe, ce au simtiti in perioada, ce rezulatate au avut dupa 9 zile si in final care este perspectiva lor.

articol 1             articol 2      

Diana despre C9 “În prima zi, mi-a fost foarte uşor să parcurg toţi paşii.

În următoarea, am avut o senzaţie intensă de foame, dar am trecut cu bine de ea.

În zilele 3-9 am făcut sport, o oră-două la sală (la ore precum zumba, fese şi abdomene, tonifiere corporală) şi nu am mai avut probleme cu foamea.

Am încercat să mai variez gustul şi modul în care consumam suplimentele, pentru a nu mă plictisi,
în special Forever Lite-ul, pe care am început să-l amestec şi cu fructe.

Eu am urmat şi programul Clean 9 vechi şi nu mi-a fost greu să-l respect acum.

Fibrele le puneam în suc de portocale şi am băut multă, multă apă.

În cele nouă zile de C9 am slăbit 2,2 kg.”

Daiana-Sorina MDistribuitor Forever Living Romania, Produse Forever, Afacere Forever

0744 64 25 77
0744 298 921

#ForeverLivingRomania

#AloeVeraCluj
#AloeVeraOradea
#AleoVeraTimisoara
#aloeVeraRomania
#comandaProduseForever #dietaforever #slabestecualoe #amslabit #foreverFIT