duminică, 10 mai 2015

Noile batoane proteice Forever PRO x2

Noile batoane proteice Forever PRO x2

Noile batoane proteice Forever PRO x2 au fost create cu gândul la bunătăţile la care se pricepeau odinioară bunicile noastre. 

Majoritatea batoanelor proteice de pe piaţă trec fie prin extrudare la rece, fie prin presare şi răcire, procese care au rămas neschimbate timp de 25 de ani. Însă în prepararea batoanelor PRO x2, echipa Forever responsabilă cu dezvoltarea produselor a decis să folosească un proces total diferit.

La graniţa dintre tradiţie şi modernitate forever prox2

Tehnologiile moderne au permis echipei Forever să producă un baton bogat în proteine, fără gluten, cu gust delicios, fără un aport crescut de zahăr. Procesul de preparare folosit pentru batoanele
Forever PRO X2 a urmat aceiaşi paşi pe care bunicile noastre îi
urmau atunci când coceau bunătăţi de casă – întâi sunt
amestecate zaharurile şi grăsimile,pentru ca abia apoi să fie
încorporate ingredientele uscate şi aromele. 

La sfârşit, batoanele sunt porţionate, coapte,
decorate şi lăsate să se răcească înainte de a fi ambalate.
 
Modul de preparare a batoanelor Forever Pro X2 îmbină armonios procesul tradiţional de coacerecu ultimele tehnologii nutriţionale pentruobţinerea unor produse de cea mai bună calitate. 

Formula de preparare porneşte de la un amestec de proteine din trei surse diferite – izolat proteic din zer, concentrat de zer şi izolat proteic din soia. 
Soia şi zerul au concentraţii diferite de aminoacizi importanţi pentru
sănătate şi pentru construirea masei musculare. 
Prin combinarea lor s-a obţinut un echilibru al tuturor aminoacizilor. Fiecare dintre aceste două surse are cea mai mare biodisponibilitate nutritivă – 1.0.

Ce înseamnă biodusponibilitate nutritiva 1.0 ?

Organizaţia Mondială a Sănătăţii evaluează valoarea proteică a diverselor surse de proteine folosind un scor numit PDCAAS (protein digestibility-corrected amino acid score)
Acest scor se bazează pe valoarea aportului de aminoacizi de care are nevoie o persoană şi ia în considerare cantitatea, tipul de
proteine prezente în surse, dar şi capacitatea organismului de a utiliza aceşti aminoacizi din sursele proteice.
 
Valoarea maximă a acestui scor este 1.0 şi este atinsă de toate cele trei surse de proteine din batoanele Forever Pro X2, fiecare produs furnizând organismului 15 g de proteine de cea mai bună calitate.
 
Consumul crescut de proteine amplifică senzaţia de saţietate mai mult decât carbohidraţii sau grăsimile şi contribuie astfel la menţinerea greutăţii corporale optime.
Pe lângă proteine, batoanele Pro X2 furnizează organismului 2 g de fibre alimentare din inulină. Este vorba despre o fibră solubilă, dar şi un prebiotic, substanţă nutritivă care favorizează dezvoltarea probioticelor (bacteriilor bune, sănătoase din intestine).
 
Această sursă de fibre este benefică şi este recomandată chiar şi
persoanelor care urmează diete fără gluten
.
O gustare sănătoasă la îndemâna oricui
Nu mai sta pe gânduri! 
Dacă vrei să ai mereu la îndemână o gustare sănătoasă, a cărei aromă delicioasă de ciocolată sau scorţişoară să te poarte pe tărâmul copilăriei, în bucătăria cu bunătăţi a bunicii, savurează un baton proteic Forever Pro X2 şi profită de numeroasele beneficii pe care ţi le oferă pentru sănătate.

 #fibrealimentare
#comenziforever
#batonproteic
#fibreAlimentare
#faraGluten
#ForeverProx2
#ForeverOradea
#ForeverSatuMare
 F O R E V E R | R o m â n i a & R e p u b l i c a M o l d o v a | m a r t i e 2 0 1 5 | 1 9 1 

Intrebari sau comenzi!?
Distribuitor autorizat Forever
0744 64 25 77