duminică, 2 august 2015

6 testimoniale slabesti cu produsele Forever sau nu!?

6 testimoniale  slabesti cu produsele Forever sau nu!?

Oameni obistnuiti care au incercat produsele Forever FIT sau Clean 9  pentru 69 de zile dar nu oricum, au concurat cu alti "cobai" pentru a scapa de kilogramele in plus si obiceiurile gresite de zi cu zi.

Oare chiar au efect la toata lumea aceste produse, truse pentru slabire de la Forever!?


Pe 7 februarie 2015, am lansat competiţia Forever F.I.T., iar la peste trei luni de la începerea concursului, am premiat pe scena Success Day-ului şase cei mai F.I.T. dintre participanţi.
  

Castigatorul celor 500 euro, categoria barbati a competitiei Forever FIT

FOREVER F.I.T. a însemnat pentru mine o decizie importantă – în primul rând că m-a disciplinat, m-a învăţat obiceiuri noi şi asta m-a şi schimbat. A avut loc şi o transformare mentală, nu doar fizică evidentă.

Am slabit cu Forever FIT si am castigat 500 euro #foreverFIT #CELAN9 #SLABESTE AM SLABIT CU PRODUSE FOREVER

O persoană care se apucă acum de program ar trebui să- şi dorească să obţină maxim din ce oferă şi să nu înceapă cu gândul că e o cură de slăbire ori să fie concentrat doar asupra numărului de kilograme pe care speră să le slăbească.”


Castigatoarea A 500 euro, categoria femei a competitiei Forever FIT


“Iubesc provocarile. Căutam soluţii, iar programul F.I.T. a venit la FIX. Am investit în mine şi în afacerea mea – am vrut să demonstrez utilitatea acestui program.

Am cumpărat un costum – fustă şi sacou – cu patru numere mai mic. În prezent, port costumul, am energie, alt tonus şi sunt plină de viaţă.

Slabit cu FOREVER FIT Intelege si invata sa traiesti mai sanatos  cu forever clean 9 dieta inainte si dupa poza

Programul nu e cură de slăbire, ci reglare de metabolism şi îmbunătăţire a stării de sănătate. Sunt mai încrezătoare în mine şi în puterile mele.
Trebuie să porneşti la drum iubindu-te pe tine însuţi.

Apoi, să INVESTEŞTI în tine ca într-o casă – fundaţie, zid, acoperiş etc. Mergi mult pe jos. Consumă şi ceaiul Forever în plus faţă de apă. Apreciază-ţi singur reuşita. Fă-ţi mici cadouri.
La final, cei din jur vor vedea schimbarea şi nu vor rămâne indiferenţi: vor veni singuri către tine.”

 

Testimonial parerea Doamnei Stefana N. despre programul FIT FOREVER.

Am folosit cu încredere programele C9, F1 şi F2.Mi-au oferit avânt în afacere, stabilitatenutriţională, un stil de viaţă sănătos pe termen lung – am dobândit energie şi vitalitate.
AM SLABIT CU FOREVER FIT testimoniale clean 9 forever dieta 
Atunci când te apuci de program, te sfătuiesc să foloseşti cu încredere pachetele şi să te concentrezi doar asupra rezultatului pe termen lung. Vei fi atât de încântat de schimbările excepţionale obţinute, încât le vei promova cu mai multă încredere şi convingere persoanelor din jurul tău.”
 

Domnu David a incercat Programul nutritional Clean 9 deja cunoscand produsele de Forever de 12 ani

 
AM SLABIT CU FOREVER FIT testimoniale clean 9 forever dieta cura de slabire forever
AM SLABIT CU FOREVER FIT testimoniale clean 9 forever dieta cura de slabire forever C9
Detoxifierea mi-a adus o stare generală de bine, mai multă energie, în special datorită produsului Argi+ (consumat în paralel cu produsele din pachete), pe care îl iubesc la fel de mult ca pe Aloe Vera Gel. Sunt cardiac, dar m-am bucurat să constat ca de la 30 de ture de bazin/oră am ajuns la 40 ture de bazin/oră (săptămânal fac inot). Şi ce mă bucură cel mai mult e declicul psihic care s-a produs odată cu acest program – am mai multă încredere în mine şi sunt mai disciplinat cu tot cee ţine de mine şi de stilul meu de viaţă. Acum sunt la C9 + Vital 5 şi voi continua, din nou, cu Fit 1,Fit 2.”
Felicitari si multumiri Domnului Floristea pentru pararea buna si rezulatatele cu produsele forever in aceasta schimbare de stil de viata si slabire!

Ultima parere despre produsele pentru slabire de la Forever de la o doamnaAM SLABIT CU FOREVER FIT testimoniale clean 9 forever dieta cura de slabire forever testimonialeN-aş putea spune că cele 69 de zile au fost uşoare, dar gândul imi era la beneficiile obţinute pas cu pas în urma consumului acestor produse din program m-au ajutat să depăşesc fiecare provocare şi să-mi ating obiectivul. 
Cu F.I.T mi-am transformat corpul şi stilul de viaţă, am mai multă încredere în mine, sunt mai energică, deci MĂ SIMT MAI BINE ȘI ARĂT MAI BINE. 
Faptul că am reuşit să câstig unul dintre premiile F.I.T. m-a ajutat să înţeleg că orice obiectiv poate fi realizat atât timp cât este deja în mintea ta şi eşti hotărât să acţionezi.   
Articole cu tema semanatoare:
http://www.produsealoe.com/wp-content/uploads/2015/06/dieta-pentru-mirese-sfaturi-de-nunta-diete-de-nunta-cum-sa-am-o-nunta-perfecta-o-siluetaperfecta-pentru-nunta.jpg  Fii in forma pana la nunta
Ma ingras de la alcool?!

 

#ForeverLivingRomania #AloeVeraCluj #AloeVeraOradea
#AleoVeraTimisoara
#aloeVeraRomania
#comandaProduseForever
 

contact pentru intrebari sau comenzi
0744 64 25 77
0744 298 921

5 pasuri pentru un machiaj in vreme caniculara Make up indraznet de vara5 pasuri pentru un machiaj in vreme caniculara Make up indraznet de vara


A venit, în sfârşit, vara, dar si canicula si o intrebare cu care se confruntă mai toate femeile: să se machieze sau nu cand este asa de cald?
Şi dacă da, cât de mult şi care sunt produsele care fac faţă toridelor zile de vară?

5 pasuri pentru un machiaj in vreme canicularaPasul 1 pentru un machiaj in vreme caniculara, demachierea de dimineaţă este cheia unui maichiaj de durata


Începeţi fiecare dimineaţă cu demachierea completă.
Eu recomand pentru vară gama  (Anca-Maria Sachelia, make-up artist ) Sonya Skincare Collection, pentru că produsele sunt foarte uşoare, hidratante şi potrivite oricărui tip de ten. 

Nu uitaţi să aplicaţi loţiunea tonică.

 

Pasul 2 pentru un machiaj in canicula Protejarea tenului de soare 
Protejarea tenului de soare Zilnic, vară sau iarnă, eu folosesc  Aloe Sunscreen Lotion şi  Sun Lips  pentru a evita efectele nocive ale razelor solare. 

Pasul 3 pentru un machiaj in  canicula Mascarea imperfecţiunilor

Multe dintre noi suntem mame. Ne confruntăm cu diverse probleme ale tenului pe care le ascundem cu iscusinţă în fiecare zi. 
Ne-am obişnuit cu o imagine a noastră şi nu ne simţim confortabil fără machiaj. 
 
Am găsit o soluţie care să ne facă să fim cât mai naturale şi să ne simţim bine în pielea noastră. Am aplicat  BB Crème -ul în nuanţa Nude şi am corectat imperfec- ţiunile cu  Duet Concealer.
Folosesc BB Crème pentru că are o putere mare de acoperire, este hidratant şi are factor de protecţie suplimentar.

Pasul 4 pentru un machiaj in canicula Fixarea machiajului

Am fixat apoi totul cu pudra Sonya Aloe Mineral Make-up şi tenul meu arată impecabil, fără să fie încărcat. Deja puteţi merge liniştite la plajă, pentru că arătaţi Flawless – natural şi strălucitor.


Pasul 5 pentru un machiaj in canicula De ce nu culorile îndrăzneţe

Dacă totuşi îndrăzniţi mai mult, iar eu am făcut-o, aplicaţi la baza genelor superioare şi inferioare un contur uşor cu creionul negru Defining Eye Pencilmascara ( Volumizing sau Lengthnening, după caz), o nuanţă de blush apropiată de culoarea pielii ( Brilliant Blush MIA ) şi puteţi merge la plajă având un look natural.

Pentru Anca, machiajul este o stare de spirit:  “Trebuie să aveţi mai multă încredere în voi. Eu mereu mi-am imaginat produsele Flawless by Sonya ca pe nişte  punguţe cu diamante pe care le ofer oamenilor şi toţi devin mai luminoşi. 


Să aveţi o vară minunată alături de oamenii pe care îi iubiţi!”

Articol preluat din Revista: FOREVER | România & Republica Moldova | iulie 2015 | 195

Articole cu tema asemanantoare:


Interesat sa incerci cosmeticele Sonya Flawless?!0040 744 64 25 77

0744 298 921