joi, 20 august 2015

Nul pachet pentru sportivi En ARGI energie

Nul pachet pentru sportivi En ARGI energie


Cu totii avem nevoie un impuls de energie. Fie că este vorba ocazional atunci când viața devine agitata, sau de zi cu zi pentru o viață agitată.Pachetul En-Argi oferă patru formule fantastice care susțin nivelurile de nutrienți pentru a vă puterea prin ziua. En-Argi  pentru o viata energica.Ce contine pachetul En-Argi 


En Argi contine: 1 Forever Bee Pollen, 2 FAB Forever Active Boost, 2 FABX Forever Active Boost, 1 Forever Daily, 1 ARGI+. 
Ce efec are L-arginina  Argi + la sportivi ?!


Când esti rupt de oboseala Argi + iti vine in ajutor, cu cei doi factori importanți. L-arginina, care in corp se transforma în oxid nitric, o molecula care ajuta vasele de sânge sa se relaxeze și sa se deschide larg pentru fluxul de sange mai mare.  
Iar semnul plus din Argi+ este pentru vitaminele sinergice suplimentare care dau corpul tău impuls de care are nevoie pentru a continua toată ziua. Premiu Nobel pentru Acid Nitric


Forever Daily in noul pachet EN-Argi+

Forever Daily ofera cel mai avansat sistem de livrare de nutrienți disponibile. Formula noua conține 55 de substanțe nutritive, perfect echilibrate acopera impreuna cu consistenta de aloe, inclusiv dozele zilnice recomandate de vitamine si minerale esentiale.

 

Intrebari despre noul pachet Forever En Argi ?
Comanda en argi noul pachet la pret de club membru!?

0744 64 25 77
0744 298 921
#enargi #pacheteforever #produseforever #comandaaloe #pretargi #pretarginina #argisuceava #argioradea

Medicii i-au spus ca nu v-a mai alerga

Medicii i-au spus ca nu va alerga niciodata

Ghidat de un motto propriu, ”mergi cât de departe crezi că poţi și apoi du-te un pic mai departe”, cu o voinţă nemăsurată şi ajutat de produsele Forever Living Products, David Pickles este sportivul britanic care şi-a depăşit condiţia şi a demonstrat că atunci când visul şi pasiunea sunt sufficient de mari, orice se poate, chiar şi să sfidezi ştiinţa!
David Pickles este britanicul care a sfidat cele mai sumbre previziuni ale medicilor. Fire activă, fost militar de carieră şi pasionat de alergat şi “cucerit” vârfuri montane, David a trecut, în februarie 2013, prin drama vieţii lui.
 
Medicii i-au spus că nu va mai putea alerga niciodata Sportiv si produsele aloe vera triathlon

A căzut din copac de la o înălţime de peste 10 metri. Nu şi-a rupt coloana, însă leziunile suferite i-au spulberat visul de a mai escalada munţi şi de a participa la maratoane. Medicii i-au spus că nu va mai putea alerga niciodată, că va avea dureri toată viaţa şi că va deveni dependent de medicamente. Până la sfârşitul lui 2014 însă, David a participat la peste 20 de maratoane în mai puţin de 12 luni şi a urcat, din nou, pe Kilimanjaro!

Cum a reusit sa se recupereze dupa un accident de coloana, ce produse a folosit in recuperare

Renunţarea nu a fost o opţiune. Imediat după accident, medicii i-au recomandat terapia prin tracţiune, ceea ce însemna că urma să stea imobilizat la pat timp de trei luni.
De parcă nu ar fi fost de ajuns, terapia trebuia urmată şi de o intervenţie chirurgicală delicată. Niciuna dintre terapii nu l-ar fi ajutat să-şi reia activităţile sportive.
A fost o lovitură devastatoare pentru David, obişnuit să fie mereu activ şi pe propriile lui picioare: “Mental, simţeam cum mă destram în mii de bucăţi, a fost un şoc extrem de puternic. Iniţial, am fost stresat. După un timp, au început să apară frustrările.”
David a refuzat terapia prin tracţiune şi intervenţia chirurgicală. A preferat să consulte un fizioterapeut sportiv specializat în reabilitare fizică. Deşi şansele de recuperare erau foarte mici, a acceptat ajutorul, iar după două luni de muncă intensă, David a reuşit să facă trecerea de la imobilizare totală la plimbări uşoare.

 

Ce l-a motivat să sfideze diagnosticul si sa opteze la recuperare cu produsel Forever

David a declarat publicaţiei britanice Men’s Running că fiica sa a fost cea care l-a ajutat să meargă mai departe şi să depăşească cele mai grele momente din timpul recuperării:
“Am o fiică de patru ani. Am vrut să fiu o sursă de inspiraţie pentru ea, să-i arăt că, indiferent ce ţi se întâmplă în viaţă, oricât de puternic eşti lovit, poţi să te ridici de jos, pentru a o lua de la capăt.”
Voinţa şi optimismul sunt “pastilele” de motivaţie care l-au ajutat în recuperare, după propriile lui mărturisiri. Încă din primul moment, şi-a stabilit obiective pe termen scurt, mediu şi lung.

Printre acestea, se regăseau şi renunţarea la medicamente, tratarea durerii şi, într-un final, revenirea la forma care îi permitea să alerge şi să-şi urmeze pasiunea: escalada şi maratoanele.
 
Medicii i-au spus că nu va mai putea alerga niciodata Sportiv si produsele aloe vera forever sport 
Având o educaţie şi o experienţă bogată în sport, dar şi o diplomă în medicină naturistă.

David a ştiut că suplimentele alimentare pe bază de plante îi vor fi de un real folos. Forever Freedom şi Argi + sunt două dintre băuturile pe bază de Aloe vera ale companiei Forever Living Products în care David şi-a pus încrederea şi care s-au dovedit a avea beneficii peste aşteptările lui.

După două luni de fizioterapie intensă şi de utilizare a produselor Forever ( Forever Argi, Forever Heat Lotion, Nature Min ) , David a observat o schimbare bruscă: 
 
“În mod normal, dimineaţa, îmi lua în jur de o oră şi jumătate să mă dau jos din pat. Dar într-o zi, m-am trezit brusc fără dureri. 

M-am dat jos din pat în doar 20 de minute, am coborât încet scările şi am constatat că pot să merg cu uşurinţă şi că durerile dispăruseră. Eu şi soţia mea nu înţelegeam ce se întâmplă.”   
 
Cuprins de şi mai multă încredere în forte proprii, David şi-a stabilit un obiectiv nou, dar îndrăzneţ: şi-a propus ca în şase săptămâni să fie apt să participe şi să termine un triatlon sprint. Părea o perioadă absurd de scurtă de timp pentru condiţia în care se afla, însă britanicul a declarat:
“Consider cu tărie că, în ceea ce priveşte stabilirea obiectivelor personale, dacă suntem prea precauţi, este mai bine să nu ne stabilim ţeluri. Eu dacă îmi setez un obiectiv îndrăzneţ, provocator, ştiu că voi depune tot efortul pentru a-l atinge. La final, voi vedea până unde reuşesc să ajung.”

În a patra săptămână de recuperare, sportivul şi-a început antrenamentele, iar în a şasea a terminat primul triatlon.
Înainte de sfârşitul anului 2013, David a participat la un maraton purtând o greutate de peste 28 de kg în spate şi a terminat şi o competiţie dificilă – “10.000 set challenge” – , care presupunea efectuarea a 100 de seturi de câte 10 tipuri de exerciţii, executate la fiecare trei minute, timp de 6 ore , fără întrerupere.

Performanţele britanicului au fost uluitoare.
I-au oferit multă încredere şi l-au propulsat spre un an 2014 şi mai bun: a terminat 30 de curse în 12 luni, printre care şi un triathlon olimpic, ultramaratoane şi maratoane în care a concurat cu greutăţi în spate.
Ba chiar a ieşit primul într-o cursă de viteză de 10.000 de metri şi s-a alăturat unui grup care a escaladat masivul Kilimanjaro.

 

Cum a reuşit David sa se recupereze totusi?!

David crede că există o reţetă a succesului în recuperarea lui: “o dietă sănătoasă, somn suficient, consum crescut de apă, exerciţii, suplimente alimentare, ajutor profesional adecvat, muncă asiduă, gândire pozitivă şi perseverenţă"
Acestea au fost completate şi de două motto-uri în care a crezut cu toată tăria şi care l-au motivat: “visează, planifică, acţionează, revizuieşte şi nu renunţa niciodată” şi “mergi cât de departe poţi, apoi mergi puţin mai departe”.
 
Medicii i-au spus că nu va mai putea alerga niciodata Sportiv si produsele aloe vera forever sport triathlon
Cartea Recordurilor, următorul obiectiv Deşi spectaculos, nu escaladarea masivului Kilimanjaro a fost cel mai îndrăzneţ ţel pe care şi l-a propus David. Încrederea pe care a căpătat-o l-a făcut să-şi stabilească un obiectiv şi mai curajos: în luna iulie, vrea să participe la 14 triatloane olimpice în doar 14 zile şi să intre, astfel, în Cartea Recordurilor.

Sportivul a scris deja reprezentanţilor prestigioasei publicaţii şi are de gând să devină pionier în stabilirea acestui record, întrucât ar fi o premieră în lume.
Ori de câte ori simţi că eşti pe cale să cedezi sau treci printr-o experienţă de viaţă dificilă, aminteşte-ţi povestea lui David, omul căruia medicii i-au spus că nu mai are nicio şansă să lerge din nou pe pistă… ŞI TOTUŞI A FĂCUT-O!

Articol preluat din revista F O R E V E R | R o m â n i a & R e p u b l i c a M o l d o v a | a p r i l i e 2 0 1 5 | 1 9 2

Esti interesat de produsele forever care a folosit si David in recuperare?!           
Vrei o comanda cu produsele forever mai sus mentionate la o reducere de club membru -15% ?!
tel 0744 298 921 sau 0744 64 25 77           e-mail evaszaboflp@yahoo.com