joi, 10 decembrie 2015

Descopera talentul din tine Fii TU FII FOREVERDescopera talentul din tine Fii TU FII FOREVERSuntem niste creatii minunate!

Avem voce, avem limba si inca cate variatii, multe dotari de la mama natura! 
Cred ca ultmul in lista la care ne gandim, fiind asa de banal, este propria voce.
Cine stie ce era prima oara, cum comunicam, prin muzica sa limba?!

Muzica creata de propria voce este uimitoare pentru mine. In lumea moderna raperi folosesc des, insa exista o forma eleganta si de efect folosirea vocei umane in cor, acapella.Nu am sa ma refer la ceva classic, cantat in biserici, mai jos gasiti istroia acapellei, ma refer la ceva contemporan.

O melodie cunoscuta de tineri (varsta 16-45 de ani de la The Prodigy) se poate, se poate orice!


Unde ma invart talentul se descopera se slefuieste si se creeaza oameni impliniti si de succes! Numai cine este perseverent desigur!


In orice sport, hobby care depaseste nivelul mediu, trebuie acordat timp, timp pentru exersare, perfectionare.

In Forever munca mea este de a gasi oameni cu dorinta de a devenii, liberi, sa isi gaseasca scopul si recapantand libertatea de a se bucura de viata, de un hobby.


Multi cred ca un vocalist nu se incadreaza in afacere de MLM, cred ca pot sa contrazic, ba chiar cunosc oameni care au visat mare insa pentru un suport al existentei si fiindca este ceva placut sunt chiar int-o afacere MLM, nu in afacerea mea, din pacate.

Motoul Fii Tu, Fii Forever va dedic!


Savurati muzica, puneti intrebari sau doar zambiiti !


Suntem niste creatii minunati, ar fi pacat sa lasam talentul din noi sa se piarda doar din cauza lipsei de scop, concentrare si binestare finanaciara.Muzica acapella definitie 

sursa Wikipedia

Muzica de cor se imparte in 2 categorii:

  • fără acompaniament instrumental (a cappella);
  • cu acompaniament instrumental.

Corul a cappella (o locuțiune în italiană însemnând „ca la capelă”) este o cântare corală fără acompaniament instrumental. Termenul provine de la spațiul rezervat unor altare laterale în interiorul bisericii unde stăteau uneori și cântăreții. Modelul cântării corale a cappella a fost muzica compusă de Giovanni Pierluigi da Palestrina, gândită să fie executată în Capela Sixtină, care nu dispunea de o orgă. Această muzică corespundea nu numai condițiilor acustice ale edificiului ci și principiilor de simplitate polifonică, slujind inteligibilității textului, preconizate de Contrareformă.Ceva interesant:

Poeți antici  credeau că muguri de mango, mestecat, ajuta de a îndulci vocea.

Adrienne Ormos