luni, 25 aprilie 2016

Transorma machiajul primavara by Sonya Flawless FLP

Transorma machiajul primavara by Sonya Flawless

Primavara acesta transforma machiajul in cel mai frumos si dorit martisor.Fii tu stralucirea si culoarea noului anotimp, adaptandu-ti cel mai puternic acesoriu - frumusetea - la tendintele de sezon.
Laura B., beauty trainer si make up artist, ne dezvaluie produsele Flawless by Sonya care nu trebuie sa lipseasc din trusa de machiaj de primavara  aceasta.

Rozul quartz si albastrul serenity au fost declarate culorile anului 2016 de institutul Pantone, autoritatea mondială în materie de culori. 

Femeile Forever se pot declara fericite - gama Flawless by Sonya este mai mult decât ofertantă pentru toate schimbările pe care le impun tendinţele.


BB Crème Forever

BB Creme  – disponibil în trei nuanţe, reprezintă soluţia tuturor problemelor tenului - îmbină atât beneficii de îngrijire a pielii cât şi atributele unui fond de ten miraculos, care se adaptează oricărui tip şi nuanţă de ten.

 Precious Liquid Eyeliner Forever


 Precious Liquid Eyeliner Forever - contur de ochi lichid, cu aplicator tip stilou, pentru zilele de primavara in care vrei sa abordezi un machiaj indrazneti si elegant.

Perfect Pair Eyeshadow Waterfall

Perfect Pair Eyeshadow Waterfall - nuantele vedete ale sezonului - roz si albastru - pot fi aplicate cu succes pe pleoape, pometi, sau chiar buze.
Sunt usor de asortat si arata superb in orice moment al zilei. 
Rozul evidentiaza foarte bine verdele ochilor, dar si ochii caprui sau negri.
Albastrul arata bine langa orice iris caprui si ofera luminozitate ochilor. 
 

 Delicious Lipstick Forever

Persoanelor mai indraznete le recomand una dintre variantele de ruj Cherry Red, Plum sau Amethyst, iar pentru un rezultat si mai sofisticat, recomand peste ruj una dintre variantele preferate de Lucious Lip Colour.FOREVER | România & Republica Moldova | martie 2016 | 203


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu