joi, 5 mai 2016

Clasa' de stil si educatie vestimentara by AS-Style Oradea

Clasa' de stil si educatie vestimentara by AS-Style, Ana Serb


Un eveniment de stil si educatie vestimentara in Oradea. Dragule cititor crezi ca ai nevoie de ajutor sa te poti exprima mai rafinat, mai clar prin vestimentatie?
Daca te pui pe ganduri, locul tau este la Anaya pe 19 Mai 2016.

WHO is Ana Serb and AS-Style ?! 

 „AS”-STIL/ELEGANTA/MODA/STIL DE VIATA

Da ,este un blog despre stil si eleganta!Nu este un blog plin de reguli .Nu imi doresc sa-ti impun sau sa te  judec din punct de vedere vestimentar.
Vreau sa te ajut sa -ti construiesti  increderea intr-un stil propriu.Sa-ti  pun la dispozitie sfaturi utile,usor de pus in practica si cu rezultate imediate.
Descoperind lucrurile care ti se potrivesc,vei reusi sa -ti creezi o garderoba potrivita stilului tau de viata.Iti ofer prin intermediul acestui blog opiniile mele,cateva sugestii,un strop din filozofia mea de viata ,experienta mea in domeniu,…
12670142_1726576750888844_8604494999980710578_n

Eu cred ,ca specializarea in stil ,nu vine dintr-o facultate anume,ci din instinct si din permanenta conectare la lumea modei.Pasiunea mea pentru acest domeniu este incontestabila.Autoeducarea si cursurile urmate m-au ajutat sa aprofundez si sa iubesc tot mai mult acest domeniu fascinant.Imi doresc ca la la randul meu sa te inspir si sa te ajut sa-ti descoperi stilul unic,propriu!

In ultimii 15 ani am avut ocazia sa cunosc oameni deosebiti ,plin de stil si eleganta,din lumea modei si nu numai,care au avut o influenta pozitiva asupra mea.
Femei elegante,cu atitudine ,cu un ochi format si un instinct innascut pentru lucruri frumoase.

Asadar activitatea in care cultivi frumosul si oferi incredere in sine mi sa parut cea mai potrivita meserie ,pentru mine!Cand eram doar o fetita, nu stiam de  existenta meseriei de consultant de imagine sau blogger ,dar stiam intotdeauna ceea ce imi doresc sa fac.

Daca ai nevoie de indrumare in domeniul stilului si imaginii personale,imi poti recomanda despre ce ti-ar place sa citesti pe blog.Daca ai nevoie de servicii personalizate de consultanta de imagine imi poti trimite un mesaj pe as.annaserb@gmail.com.Despre ofertele de servicii ,in curand vei gasi si pe blog informatii.

Pe  langa activitatea de blogger si consultant de imagine, sunt creeatoarea bijuteriilor unicate,Anaya,pe care le gasiti pe www.facebook.com/anayahandmade/ Anaya .Fiecare este unicat,este rezultatul creativitatii si pasiunii pentru frumos.Atunci cand iti doresti sa porti o bijuterie  unica si speciala ,nu ezita sa incerci bijuteriile Anaya.

12721973_1740583366154849_1079450562_n


ANAYA
Stiati ca…? Consultanta de imagine este pura psihologie,inspiratie si rabdare !
Doamnelor si domnisoarelor!
Biletele pentru eveniment, de maine sunt disponibile!
Sambata de la ora 11:00 pana la ora 13 ma gasiti la BooKafe ! 
Sunt 30 de locuri !
Cei care nu puteti veni dupa bilete dar vreti sa participati la eveniment ,anuntati-ma pe messenger sau pe e-mail as.annaserb@gmail.com
Participarea va fi posibila doar in limita locurilor disponibile!
 #‎ClasadeStilAsStyle‬