duminică, 8 mai 2016

Digestie sanatoasa sfaturi de nutritie webinar gratuit forever

Digestie sanatoasa sfaturi de nutritie webinar gratuit forever

 

Luni, 9 mai 2016, incepand cu ora 20:00, continuam seria webinariilor organizate special de Forever Living Products Romania.
Dr. Corina Balan, medicul consultant al companiei, ne va explica rolul digestiei in mentinerea sanatatii si ne va oferi sfaturi si recomandari pretioase pe care sa le folosim pentru a fi in forma maxima in fiecare zi.

 

 

Constipatia, arsurile gastrice si afectiunile hepatice sunt unele dintre principalele complicatii ale unui stil de viata dezorganizat, in special al unei alimentatii nesanatoase. 

 

Poate ca nu ne gandim foarte des la asta, dar modul in care mancam si alimentele consumate ne pot influenta – pozitiv sau negativ – psihicul. Cea mai simpla dovada sta in faptul ca, atunci cand mancam alimente grele, stomacul le digera mai greu si ne determina sa fim mai obositi si mai lipsiti de energie. Lipsa de energie afecteaza creativitatea, dispozitia si capacitatea de a gandi logic.

 Detalii de conectare:

Participarea la webinar se face in doi pasi simpli:

1. Accesati foreverwebinar.ro
2. Logarea se face prin introducerea numelui dumneavoastra.

Nu uitati ca puteti urmari webinar-ul pe telefonul mobil sau tableta accesand link-ul de webinar prin aplicatia gratuita Puffin Browser. Instalati aplicatia folosind urmatorul link:

 

Pentru telefoane si tablete Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cloudmosa.puffinFree
Pentru Iphone si Ipad: https://itunes.apple.com/us/app/puffin-web-browser-free/id472937654?mt=8&ign-mpt=uo%3D4m
Deschideti aplicatia si accesati link-ul MailScanner has detected a possible fraud attempt from "foreverliving.us11.list-manage2.com" www.foreverwebinar.ro

Uneori, browserul Google Chrome nu poate incarca sesiunea de webinar. Daca intampinati probleme in acest sens, va rugam sa incercati sa va logati la prezentare prin Internet Explorer sau Mozilla Firefox.
TEL:  0744 64 25 77