duminică, 4 septembrie 2016

Cum sa am grija de parul meu Webinar Toamna in parul nostru

Cum sa am grija de parul meu Webinar Toamna in parul nostru


Luni, 5 septembrie 2016, va asteptam la o seara Forever cu totul speciala, pentru doua webinarii organizate de Forever Living Products Romania

Incepem de la ora 19:30, cu o portie zdravana de vitalitate oferita de Cornelia Decu Chaumont, specialist in aromaterapie, intr-un webinar dedicat uleiurilor esentiale de la Forever. Vom dezbate si cunoaste mai bine secretele si puterile pe care Carrier Oil, Forever Essential Oils Peppermint si Defense le au in starea de bine si afacerile noastre.
De la ora 20:00, continuam cu un webinar dedicat frumusetii. Invatam de la Corina Balan, medic consultant al companiei, cum se prezinta “Toamna in parul nostru – ingrijiri si rasfat”.

Detalii de conectare:
Participarea la webinar se face in doi pasi simpli:
1. Accesati foreverwebinar.ro
2. Logarea se face prin introducerea numelui dumneavoastra.
Nu uitati ca puteti urmari webinar-ul pe telefonul mobil sau tableta accesand link-ul de webinar prin aplicatia gratuita Puffin Browser. Instalati aplicatia folosind urmatorul link:

Pentru telefoane si tablete Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cloudmosa.puffinFree
Pentru iPhone si iPad:  https://itunes.apple.com/us/app/puffin-web-browser-free/id472937654?mt=8&ign-mpt=uo%3D4m
Deschideti aplicatia si accesati link-ul:  www.foreverwebinar.ro

Uneori, browserul Google Chrome nu poate incarca sesiunea de webinar. Daca intampinati probleme in acest sens, va rugam sa incercati sa va logati la prezentare prin Internet Explorer sau Mozilla Firefox.


Distribuitor Forever, FBO, Timar Adrienne
 0744642577