luni, 8 octombrie 2018

Forever Active Pro-B noul probiotic Forever

Forever Active Pro-B  noul probiotic Forever


Cu peste 8 miliarde de probiotice in compozitie, Forever Active Pro-B contine un amestec brevetat de 6 tipuri de bacterii benefice care favorizeaza sanatatea sistemului digestiv, sporesc absortia nutrientilor si sustin functia imunitara.
Aceste tipuri de probiotice au fost selectate datorita abilitatii lor de a ajunge in intestine.

Asa cum v-am obisnuit, Forever Living Products acorda o atentie sportita calitatii, astfel Forever Active Pro-B se prezinta intr-un ambalaj unicat, usor de utilizat, care controleaza nivelul de umiditate si protejeaza bacteriile active, pentru a va bucura de toate beneficiile lor.
Forever Active Pro B este disponibil si in pachetele Touch of Forever, Must Have Kit si Vital 5.


Cod: 610

PC: 0.147


Mod de utilizare Forever Active Pro B: 

1 capsulă pe zi înghițită cu apă, cu 30 de minute înainte de masă. Nu folosiți produsul dacă sigiliul recipientului este rupt sau lipsește. A se păstra bine închis, la loc uscat, la temperatura camerei. Pentru păstrarea nealterată a calităților produsului, a nu se depozita la temperaturi de peste 25°C.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.Continut Probiotice Forever Active Pro-B

Dextrina; FOS/fructooligozaharide; capsula: hidroxipropilmetilceluloza, colorant/dioxid de titan; Bifidobacterium animalis ssp. lactis; Lactobacillus rhamnosus; agenti antiaglomeranti: stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu; Lactobacillus reuteri; Lactobacillus acidophilus; Bifidobacterium longum; Bifidobacterium bifidum.