miercuri, 17 noiembrie 2021

Produsele stupului Forever Living DESIGN NOU ACELASI CALITATE

 Produsele stupului Forever Living DESIGN NOU ACELASI CALITATE


MIEREA
• Recipient practic, uşor de manevrat, cu tentă fumurie pentru a preveni deteriorarea calităţii nutrienţilor sub
acţiunea luminii solare
• Produs bogat în carbohidraţi. De asemenea, conţine minerale precum calciul şi fosforul
• Îndulcitor natural, uşor asimilabil.
Produsele stupului Forever Living  DESIGN NOU ACELASI CALITATEAlbinele colectează nectarul de la mai multe flori, îl amestecă cu enzimele proprii, iar apoi depozitează mierea astfel obţinută în faguri.
De-a lungul timpului mierea a fost considerată un aliment de cea mai bună calitate, o adevărată comoară nutriţională.
Mierea este un aliment ideal atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, fiind uşor asimilabilă. Mierea este bogată în ingrediente necesare menţinerii sănătăţii, precum glucide (glucoză, fructoză şi zaharoză), minerale, vitamine, enzime, proteine şi aminoacizi.
Forever Bee Honey conţine numai ingrediente naturale, fiind un îndulcitor nutritiv cu gust delicios, cu un conţinut de aproximativ 70 de Kcal / lingură.
Uşor asimilabilă, bogată în carbohidraţi şi minerale precum calciul şi fosforul, Forever Bee Honey reprezintă o sursă de energie ce poate fi pusă rapid la dispoziţia organismului cu orice ocazie.

PROPOLIS
Forever Bee Propolis, propolis natural.
Când vorbim despre albine, ne gândim în primul rând la miere şi polen. Mai există, însă, şi propolisul, o răşină secretată de arbori, pe care albinele o colectează şi o metabolizează, folosind-o apoi pentru a etanşeiza stupii.
Etanşeizarea este atât de eficientă, încât interiorul stupului este mai aseptic decât majoritatea sălilor de operaţie.
Denumirea „propolis” provine din limba greacă şi inseamnă „înaintea oraşului”, adică apărarea comunităţii împotriva pericolelor externe.
Propolisul are o istorie de peste 5.000 de ani.Asirienii şi grecii îl utilizau pentru menţinerea sănătăţii.
Forever Bee Propolis conţine 22 de aminoacizi, complexul vitaminei B şi este îmbogăţit cu lăptişor de matcă, fiind un excelent stimulent imunitar natural.Propolisul oferit de produsul Forever Bee Propolis este colectat din regiuni intens deşertice, nepoluate. Pentru a asigura menţinerea purităţii, se folosesc colectoare speciale, brevetate. Forever Bee Propolis este un produs 100% natural şi nu conţine conservanţi sau coloranţi artificiali. Propolisul este, de asemenea, o formă excelentă de hrană, plină de substanţe nutritive cum ar fi vitamine, minerale, enzime, aminoacizi şi o
serie de alte microelemente.

• Imunostimulator natural
• Îmbogăţit cu lăptişor de matcă
• Conţine 22 de aminoacizi şi complexul vitaminei B vitamine, minerale, enzime, aminoacizi şi o serie de alte microelemente.

POLEN
Forever Bee Pollen, un polen din sursa curata.

• Supliment alimentar esenţial

• Bogat în vitamine şi minerale

• Conţine toţi aminoacizii esenţiali

• Produs de calitate superioară, obţinut prin liofilizare
• Produs obţinut din materie primă nepoluată
• Benefic pentru piele
Polenul este „pulberea fertilă” a florilor. Albinele îl culeg şi îl duc în stupi, folosindu-lca hrană. Fără polen nu ar exista plante, arbori sau flori; chiar şi noi depindem de el.
Polenul oferit în produsul Forever Bee Pollen este extras de albine din florile ce cresc în regiunile izolate, intens deşertice.
Din stupi, polenul este colectat în recipiente speciale din oţel inoxidabil, ce îi asigură prospeţimea şi îipăstrează nealterate calităţile nutritive.
Forever Bee Pollen este un produs 100% natural, nu conţine conservanţi, coloranţi sau aromatizanţi artificiali.
Polenul de albine conţine un larg spectru de substanţe nutritive care ajută la menţinerea sănătăţii.
Dintre acestea amintim vitaminele complexului B şi vitamina C care, fiind hidrosolubile, pot fi adminstrate zilnic.
Polenul de albine mai conţine vitaminele D, E, K şi beta-caroten (vitamina A), plus numeroase minerale, enzime şi co-enzime, acizi graşi de provenienţă vegetală, carbohidraţi, proteine, precum şi 22 de aminoacizi, inclusiv cei opt aminoacizi esenţiali, pe care organismul uman nu îi poate sintetiza.
Polenul de albine conţine lecitină, care există în mod natural în fiecare celulă şi facilitează metabolismul
din polenul de albine sunt imediat asimilate şi uşor absorbite de organism.
Forever Bee Pollen poate contribui la buna funcţionare a sistemelor circulator, digestiv, imunitar şi nervos.

LAPTISOR DE MATCA
Forever Royal Jelly, laptisorul de matca.

• Unul dintre cele mai complete alimente
• Uşor absorbabil şi asimilabil
• Nu conţine conservanţi, coloranţi sau aromatizanţi artificiali

Lăptişorul de matcă reprezintă secreţia lactescentă a glandelor faringeale ale albinelor.
Această secreţie este amestecată cu enzime pentru a deveni „super-alimentul” destinat hrănirii albinelor ce urmează să devină regine.
De fapt, lăptişorul de matcă va fi singura hrană a reginelor de-a lungul întregii lor vieţi reproductive, acestea fiind capabile să depună până la 3.000 de ouă pe zi timp de 6 ani.
Albinele lucrătoare ce se hrănesc numai cu miere trăiesc doar 4 - 6 săptămâni. Lăptişorul de matcă conţine vitaminele A, C, D şi E, fiind, de asemenea, un bogat depozit natural al complexului de vitamine B.
O componentă importantă este vitamina B5 (acidul pantotenic), una dintre cele mai importante substanţe din organism, esenţială în sinteza şi metabolismul proteinelor, lipidelor, carbohidraţilor şi anumitor
hormoni. Lăptişorul de matcă conţine toţi cei opt aminoacizi esenţiali, zece aminoacizi neesenţiali şi cantităţi importante de minerale precum calciu, cupru, fier, fosfor, potasiu, siliciu şi sulf, fiind totodată şi o sursă de acid nucleic.
Lăptişorul de matcă are un conţinut foarte ridicat de proteine.
Lăptişorul de matcă oferit în produsul Forever Royal Jelly este colectat din regiuni nepoluate, izolate, intens deşertice, ce prezintă condiţii ideale de mediu pentru stupi.
Imediat după colectarea din stupi, lăptişorul de matcă este răcit rapid până la congelare, pentru a se elimina surplusul de apă fără a afecta vitaminele, mineralele, enzimele şi co-enzimele din compoziţia sa.

FBO Timar Adrienne Ormos
tel / whatsapp 0765 24 68 78

Link afiliere LAPTISOR DE MATCA